Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ook Oprah krijgt gastrol in 30 Rock'

Shownieuws

Oprah Winfrey krijgt een gastrol in 30 Rock. De talkshowkoningin voert momenteel de laatste gesprekken over haar rol en zou al in het script zijn geschreven.

Oprah Winfrey krijgt een gastrol in 30 Rock. De talkshowkoningin voert momenteel de laatste gesprekken over haar rol en is al in het script geschreven voor de tweede aflevering van het derde seizoen. Dat hebben bronnen bij de NBC-komedieserie bevestigd aan de Amerikaanse zender E!.

Winfrey zou zichzelf spelen in de show, die gaat over de situatie achter de schermen van de fictieve NBC-show TGS with Tracy Jordan. Hoofdrollen zijn er voor Tina Fey en Alec Baldwin. De serie, die in Nederland nog niet te zien is, is bekroond met onder meer een Emmy Award en een Golden Globe.

De 54-jarige Winfrey, die eerder een gastrol had in de komedieserie Ellen, is niet de eerste vip die te zien is in de serie. Eerder werd bekend dat Jennifer Aniston een gastrolletje heeft bemachtigd. Zij speelt 'een vrijdenkende, 'Fatal attraction'-achtige stalker' die zich vastbijt in het personage van Alec Baldwin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen