Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winnaar RTL-dansshow krijgt rol in 'Footloose'

Shownieuws

De winnaar van 'So you think you can dance' krijgt een musicalrol 'Footloose'. Dat heeft Albert Verlinde bekendgemaakt. Het tv-programma begint donderdag.

De winnaar van 'So you think you can dance' krijgt een rol in de nieuwe musical 'Footloose'. Dat heeft theaterproductiebedrijf V&V Entertainment van Roel Vente en Albert Verlinde woensdag bekendgemaakt.

In 'So you think you can dance' gaat presentatrice EliZe op zoek naar nieuw Nederlands danstalent. De show is vanaf donderdag wekelijks te zien op RTL 5.

Verlinde vindt het 'fantastisch' om de winnaar straks een rol te kunnen bieden in de dansmusical. "Om goed te kunnen beoordelen of het danstalent in onze musical past, ga ik zelf ook twee keer als gastjurylid op de jurystoel zitten", vertelt hij. "Ik weet dat er heel veel danstalent rondloopt in Nederland en ik ben er dan ook van overtuigd dat er een geschikte kandidaat uitkomt."

'Footloose', met in de hoofdrol Kim-Lian van der Meij, gaat op 1 februari in première in Theater aan de Parade in Den Bosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen