Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maria Mena geeft extra concert in Amsterdam

Shownieuws

Maria Mena geeft op 5 november een extra concert in de Amsterdamse concertzaal Paradiso. De Noorse zangeres geeft in november vier Nederlandse optredens.

Maria Mena geeft op 5 november een extra concert in de Amsterdamse concertzaal Paradiso. Dat heeft organisator Mojo woensdag bekendgemaakt. De Noorse zangeres geeft in november vier Nederlandse optredens.

Op 3 november treedt de 22-jarige Mena op in het Paard van Troje in Den Haag. De twee daaropvolgende dagen staat de zangeres op de planken van Paradiso. Tot slot reist ze op 7 november naar het noorden van het land om een concert te geven in De Oosterpoort in Groningen. Mena grijpt de optredens aan om haar nieuwe album 'Cause and effect' te promoten.

De Noorse zangeres brak in 2004 door met het nummer 'You're the only one'. Twee jaar later scoorde ze een grote hit met de single 'Just hold me', afkomstig van haar gouden plaat 'Apparently unaffected'. Eind deze maand brengt de zangeres haar nieuwste album 'Cause and effect' uit. Wegens een gebrek aan inspiratie duurde de productie maar liefst drie jaar. Op het album is onder meer haar nieuwste single 'All this time' te vinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen