Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher doet tournee voor alleen vrouwen

Shownieuws

Usher plant een tournee die alleen toegankelijk is voor zijn vrouwelijke fans. Meer details over de One Night Stand Tour worden binnenkort bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Usher kondigt een tournee aan die alleen toegankelijk is voor zijn vrouwelijke fans. Meer details over de One Night Stand Tour, zoals hij de concertreeks heeft genoemd, worden binnenkort bekendgemaakt.

De r&b-ster, van wie in mei het album 'Here I stand' verscheen, ziet een uitdaging in een vrouwentournee. "Ik denk dat er maar weinig artiesten zijn die daarmee weg kunnen komen", zegt hij. "Mijn laatste album was intiemer dan zijn voorgangers. Dus hoe zou ik mijn optreden intiemer kunnen maken dan door alleen vrouwen toe te laten?"

De artiest, die hits scoorde als 'Yeah!' en 'Caught up', richt zich niet alleen op een zangcarrière. Usher brengt binnenkort ook een eigen lingerielijn en mannenondergoed op de markt. Eerder kwam hij al met een parfumlijn op de proppen.

Vorig jaar trouwde de 29-jarige Usher Raymond, zoals de zanger voluit heet, met de acht jaar oudere Tameka Foster. Het stel kreeg negen maanden geleden een zoontje, Usher Raymond V.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen