Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tegel voor Lionel Richie in Arnhemse Walk of Fame

Shownieuws

Lionel Richie krijgt vrijdag een ereplaats in de Walk of Fame van het Gelredome, waar hij vier concerten geeft. Paul de Leeuw zal Richie succes toewensen.

Lionel Richie krijgt vrijdag een ereplaats in de Walk of Fame van het Arnhemse Gelredome, waar de artiest vanaf zaterdag vier concerten geeft. Dat heeft The Entertainment Group, die dit jaar voor de derde keer de concertreeks Symphonica in Rosso organiseert, bekendgemaakt.

Paul de Leeuw, die vorig jaar de hoofdartiest was van het muziekspektakel, zal Richie vrijdag bijstaan en hem succes toewensen. De presentator en zanger mocht zelf vorig jaar een tegel onthullen in de Walk of Fame.

Richie is straks in goed gezelschap. Ook Madonna, Bruce Springsteen, Marco Borsato en U2, die eerder in het Arnhemse voetbalstadion optraden, hebben er een ereplaats bij de ingang.

De 59-jarige zanger staat zaterdag, zondag, dinsdag en volgende week woensdag in het Gelredome. Hij heeft Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer te gast in zijn show. Jeroen van der Boom verzorgt het voorprogramma. Voor de concerten op zaterdag, zondag en dinsdag zijn nog kaarten verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen