Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN viert jubileum met kennistest

Shownieuws

BNN viert zijn tienjarig bestaan met een kennistest over de omroep zelf. Op 31 oktober presenteren Sophie Hilbrand en Patrick Lodiers De Nationale BNN Test.

BNN viert zijn tienjarig bestaan volgende maand met een kennistest over de jongerenomroep zelf. Op 31 oktober voelen Sophie Hilbrand en Patrick Lodiers tijdens De Nationale BNN Test onder anderen enkele voormalige BNN-presentatoren aan de tand. Ook kijkers worden door het presentatieduo ondervraagd.

Met behulp van vele televisiefragmenten worden de deelnemers, wier namen de omroep dinsdag nog niet kan geven, op hun kennis getest. Zo wordt onder meer getoond hoe Hilbrand eens stoned haar talkshow Spuiten en Slikken presenteerde.

Aanstaande zaterdag is het precies tien jaar geleden dat BNN zijn eerste programma uitzond. Een jaar eerder richtte presentator Bart de Graaff zijn Bart News Network op, dat na zijn dood in 2002 werd omgedoopt tot Barts Neverending Network. De oprichter wordt dit jaar geëerd met de documentaire 'Bikkel', die maandag in première ging.

BNN maakte dinsdag de nieuwe najaarsprogrammering bekend. Vertrouwde programma's als De Lama's, Try Before You Die en Spuiten en Slikken keren terug op de buis. Nieuwe programma's zijn er niet veel. Het bekende Katja vs de Rest is omgetoverd in Ruben vs Sophie, waarin presentator Ruben Nicolai het tegen Hilbrand opneemt. De twee moeten in zes afleveringen uitvechten wie de ultieme homo universalis is. De show gaat op 21 november van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen