Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B geen dikke vriendinnen met Posh

Shownieuws

Mel B onderhoudt geen nauwe banden met Victoria Beckham, die net als zij in Los Angeles woont. "We hebben weinig contact", vertelt de voormalige Spice Girl.

Mel B onderhoudt geen nauwe banden met Victoria Beckham. "We hebben weinig contact", vertelt de voormalige Spice Girl in het Britse tijdschrift Closer.

"Victoria en ik zijn heel verschillend", legt de in Los Angeles woonachtige zangeres uit. "Mensen stoppen ons in één hokje omdat we allebei in dezelfde stad wonen en allebei geïnteresseerd zijn in mode. Victoria's kledinglijn is erg succesvol en ik hoop dat die van mij dat ook wordt. Maar dat is waar de overeenkomsten ophouden."

De 33-jarige Melanie Brown, zoals Mel B voluit heet, brengt binnenkort een eigen kledinglijn uit onder de naam Catty Couture. De zangeres stort zich verder volledig op haar 9-jarige dochtertje Phoenix Chi en de 1-jarige Angel Iris, van wie Hollywoodster Eddie Murphy de vader is.

"Mijn kinderen maken me aan het huilen, maar op een goede manier", vertelt de zangeres, die is getrouwd met muziekproducent Stephen Belafonte. "Ik geniet ervan als ze iets nieuws leren en dan moet ik een traantje wegpinken. Ik zou het vreselijk vinden om daarvan iets te moeten missen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen