Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Radcliffe droomt van travestietenrol

Shownieuws

Daniel Radcliffe droomt van een rol als travestiet. "Het zou een goed excuus zijn om heel veel make-up te dragen", vertelt de 19-jarige acteur in Details.

Daniel Radcliffe droomt van een rol als travestiet. "Het zou een goed excuus zijn om heel veel make-up te dragen", vertelt de 19-jarige acteur in het Amerikaanse tijdschrift Details.

De Brit, die wereldberoemd werd als tovenaarsleerling Harry Potter, leidt naar eigen zeggen een rustig leventje. "Ik doe niet alsof ik een wild leven heb. Ik schrijf poëzie en daar ben ik dol op. Ik vind het leuk om anders te zijn dan generatiegenoten."

Radcliffe is momenteel vrijgezel, maar dat komt volgens hem vooral omdat hij geen tijd heeft voor een relatie. "Ik heb vooral vrouwelijke vrienden en als ik zie hoe zij met hun vriendjes zijn denk ik: 'dat zou ik niet kunnen'. Ik heb er gewoon geen tijd voor." Eerder had de jonge acteur een romance met actrice Laura O'Toole.

Met de reeks Harry Potter-films verdiende Radcliffe naar schatting 34 miljoen euro. Toch smijt hij zijn zuurverdiende geld niet over de balk. "Ik geef alleen veel geld uit aan kunst", bekent hij. "Dat is het enige waarin ik ben geïnteresseerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen