Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Auteur 'Horse whisperer' at giftige paddenstoelen

Shownieuws

Nicholas Evans, auteur van 'The horse whisperer', is opgenomen na het eten van giftige paddenstoelen. Ook zijn vrouw, haar broer en diens vrouw zijn behandeld.

Nicholas Evans, auteur van 'The horse whisperer', is in een Schots ziekenhuis opgenomen nadat hij giftige bospaddenstoelen had gegeten. Ook zijn vrouw, haar broer en diens vrouw zijn behandeld, nadat ze paddenstoelen hadden bereid die waren geplukt tijdens een gezamenlijke vakantie in Schotland. Dat meldt BBC News.

De toestand van het viertal is stabiel, zo zei een woordvoerder van een ziekenhuis in Aberdeen. Aldaar zijn de vier aan de dialyse gelegd, om de werking van hun nieren te ondersteunen. Volgens een door de BBC geciteerde vriend zijn ze ter been en 'ontzettend dankbaar' voor de succesvolle behandeling in het ziekenhuis.

Evans, die in 1950 werd geboren in Engeland en daar woont, staat vooral bekend om zijn bestseller 'The horse whisperer'. De roman werd in 1998 verfilmd door Robert Redford, die zelf een van de hoofdrollen speelde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen