Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk pimpt pony

Shownieuws

Wendy van Dijk en Jack Spijkerman hebben een My Little Pony ontworpen. De opbrengsten gaan naar War Child. My Little Pony bestaat 25 jaar.

Wendy van Dijk en Jack Spijkerman hebben zich voor het goede doel gestort op de speelgoedpony's. Ter ere van de 25e verjaardag van My Little Pony ontwierpen ze een dertig centimeter groot exemplaar van het speelgoedpaardje. De opbrengst van de gepimpte pony's gaat naar War Child, heeft de speelgoedfabrikant dinsdag bekendgemaakt.

Andere BN'ers die de beestjes met verf, glitters en spuitbussen te lijf zijn gegaan, zijn 3FM-dj Gerard Ekdom, actrice Maria Kooistra, musicalster Bettina Holwerda en designersduo Blond. Van Dijk ontwierp een gevlekte pony, Kooistra koos voor een glittervariant en ontwerperstweetal Blond schilderde de pony Delfts blauw.

De My Little Pony's worden vanaf maandag een week lang geveild via de internetsite Ebay. De opbrengsten komen volledig ten goede aan War Child. Deze organisatie helpt kinderen bij het verwerken van hun oorlogservaringen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen