Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna houdt aankomst in Nederland geheim

Shownieuws

Wanneer Madonna in Nederland aankomt voor haar optreden in de Arena wordt door de zangeres strikt geheim gehouden. "Alleen haar eigen management weet dat."

Madonna houdt strikt geheim wanneer zij in Nederland aankomt voor haar optreden dinsdagavond in de Amsterdam Arena. "Alleen haar eigen management weet dat", meldt een woordvoerder van haar platenmaatschappij Warner Music. "Wij krijgen helemaal geen informatie over wanneer ze landt en weer weggaat."

Ook concertorganisator Mojo tast in het duister. "Wij krijgen daar geen informatie over", weet een woordvoerder. "Het zou heel goed kunnen dat ze invliegt met haar privéjet en dan 's avonds gelijk weer terugvliegt naar Londen."

Van de vijftigduizend kaarten die beschikbaar waren voor het concert zijn er naar schatting nog enkele honderden te koop, bevestigt Mojo. Mensen zonder kaartje kunnen aan de ingang van het voetbalstadion nog proberen een zitplaats te bemachtigen.

Het publiek wordt om 19.30 uur opgewarmd door Robyn. De Zweedse zangeres scoorde vorig jaar een hit met het nummer 'With every heartbeat'. Daarna verschijnt Madonna op het podium, waar ze wordt vergezeld door zestien dansers en een twaalfkoppige band. De Queen of Pop zal acht keer van outfits wisselen en brengt naar verwachting nummers ten gehore als '4 minutes', 'Vogue' en 'Human nature'.

Na haar concert in Nederland heeft de 50-jarige superster een dagje vrij. Op donderdag treedt Madonna op in Düsseldorf, waarna onder meer Londen, Wenen en Athene volgen. Van begin oktober tot en met eind november geeft de zangeres dertig concerten in de Verenigde Staten. In december zijn er dan nog zes optredens in Zuid-Amerika.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen