Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Wereld Draait Door goed bekeken

Shownieuws

De Wereld Draait Door is maandag weer begonnen. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het programma werd door 790 duizend mensen bekeken.

Als het gaat om de kijkcijfers kende De Wereld Draait Door maandag een goede start. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen, waarin Daphne Bunskoek, Max Westerman en Ronald Plasterk te gast waren, werd door 790 duizend mensen bekeken. De eerste uitzending van vorig seizoen trok 660 duizend kijkers.

Dit seizoen presenteert Matthijs van Nieuwkerk voor het eerst ook elke maandag De Wereld Draait Door en stopt daarom met Holland Sport. Zijn oud-collega Wilfried de Jong presenteerde dit sportprogramma maandagavond voor het eerst alleen. De aflevering, waarin Pieter van den Hoogenband centraal stond, werd door 535 duizend mensen gezien.

De eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma van Bridget Maasland werd maandag door 432 duizend mensen bekeken. In 'Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?' duikt de zwangere presentatrice in de wereld van het kinderen krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen