Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duitse actrice in Tarantino-film

Shownieuws

Tarantino heeft de Duitse actrice Diane Kruger gestrikt om een rol te vertolken in zijn oorlogsfilm 'Inglorious bastards'. Op 13 oktober beginnen de opnamen.

Quentin Tarantino heeft de Duitse actrice Diane Kruger gestrikt voor een hoofdrol in zijn oorlogsfilm 'Inglorious bastards'. Dat meldt het Britse persbureau Reuters. Eerder leek de rol naar Nastassja Kinski te gaan. Op 13 oktober beginnen de opnamen voor de film, die in mei in première gaat op het filmfestival van Cannes.

De 32-jarige Kruger, bekend van onder meer de films 'Troy' en 'National Treasure', speelt de Duitse actrice Bridget von Hammersmark. Tarantino vloog onlangs naar Duitsland om Kinski voor de rol te vragen, maar een deal met de 49-jarige actrice werd niet gesloten.

'Inglorious bastards' gaat over een jonge Franse vrouw die tijdens de Tweede Wereldoorlog wraak neemt op een groep nazi's. Ze helpt onder anderen de nazi-jagers om binnen te dringen bij een filmpremière in het theater dat zij runt. De leider van de groep nazi's wordt gespeeld door Brad Pitt. Ook Mike Myers en 'Hostel'-regisseur Eli Roth hebben een rol in de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen