Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna verschijnt op filmpremière Guy Ritchie

Shownieuws

Madonna heeft maandag in Londen haar opwachting gemaakt op de première van 'RocknRolla', van haar echtgenoot Guy Ritchie. Ze kwam op het laatste moment aan.

(Novum/AP) - Madonna heeft maandag in Londen op het laatste moment haar opwachting gemaakt op de première van 'RocknRolla', de nieuwste film van haar echtgenoot Guy Ritchie. Aanvankelijk verscheen de 39-jarige Britse regisseur in zijn eentje op de rode loper. Enkele seconden voordat de film zou beginnen, kwam Madonna aan, die door haar man naar de ingang van de bioscoop Odeon West End werd begeleid.

De superster, die onlangs 50 is geworden, droeg een zwarte, strakke jurk van Stella McCartney, die was afgezet met glinsterende siersteentjes. Haar man droeg een bijpassend zwart double breasted kostuum met krijtstreep.

Madonna is de laatste tijd druk met haar nieuwe 'Sticky & sweet'-wereldtournee, waarmee ze dinsdag in de Amsterdam Arena staat. De zangeres heeft er al vier concerten opzitten, in Cardiff, Nice, Berlijn en Zürich. Na haar optreden in Nederland doet ze nog onder meer Rome, Frankfurt en Parijs aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen