Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bastiaan en Tooske op bruiloft Laura Vlasblom

Shownieuws

Wanneer Laura Vlasblom dinsdag trouwt met haar vriend Michel, is haar ex-vriend Bastiaan Ragas van de partij. Ook diens vrouw Tooske komt mee naar de ceremonie.

Ex-vriend Bastiaan Ragas is er dinsdag bij als Laura Vlasblom voor de wet trouwt in het gemeentehuis van Amsterdam. Ook diens vrouw Tooske ziet dan toe hoe zij het jawoord geeft aan haar vriend Michel.

Sem, het 6-jarige zoontje van Ragas en Vlasblom, speelt mogelijk een actieve rol bij de huwelijksvoltrekking. "Maar dat is voor mij nog een verrassing", zegt de zangeres. Ook de vier kinderen die Michel heeft uit een vorige relatie zijn gevraagd om iets op touw te zetten voor de grote dag.

Na de huwelijksdag is het feest voor Vlasblom nog niet afgelopen. Samen met vrienden en familie vertrekt ze eind deze week voor enkele dagen naar het zuiden van Spanje. Op zaterdag vindt in een kleine kapel in de buurt van Marbella een intieme ceremonie plaats, die zal worden geleid door de broer van Vlasblom.

De 39-jarige zangeres zal haar tijd in het Zuid-Europese land ook gebruiken om lekker aan het zwembad te liggen. "Je gaat niet zomaar even naar Spanje, dan moet je er echt een lang weekeinde van maken", stelt ze. "Mijn zus woont daar. De hele familie blijft bij haar slapen."

Eind september volgt een huwelijksreis van twee weken. "Waarheen is voor mij nog een verrassing. Michel heeft alles geregeld. Ik heb wel al inentingen moeten halen." Een kindje zal tijdens dat romantische uitstapje niet worden verwekt. "Dat zit er niet meer in", stelt Vlasblom. "We hebben al vijf prachtige kinderen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen