Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek werkt voor Paul de Leeuw

Shownieuws

Daphne Bunskoek werkt voor het productiebedrijf dat Paul de Leeuw en Joop van den Ende hebben opgericht. "Het is deels achter de schermen", zei ze maandag.

Daphne Bunskoek werkt sinds deze week voor het nieuwe productiebedrijf dat Paul de Leeuw en Joop van den Ende samen hebben opgericht. "Het is deels achter de schermen", vertelde de presentatrice maandagavond in het tv-programma De Wereld Draait Door. "Het is zeker wel de bedoeling dat daar iets uitkomt dat ik zelf ga presenteren."

In het interviewprogramma Zomergasten maakte Van den Ende zondag bekend dat hij met de Leeuw in zee gaat. Mediabedrijf En Vele Anderen is volgens Bunskoek een 'broedplaats voor creatievelingen'.

Ook de oriënterende gesprekken die de 34-jarige Bunskoek sinds begin dit jaar voert met de VPRO hebben hun vruchten afgeworpen. "Ik heb zelf een idee voor een programma met vrouwen dat ik ga uitwerken", vertelde ze. "Dat gaat ook deze week beginnen."

Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, maakte van de gelegenheid gebruik om Bunskoek voor zijn programma te strikken. De presentatrice zal dit seizoen meermaals functioneren als tafeldame van de talkshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen