Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry pronkt met dochter in dierentuin

Shownieuws

Halle Berry heeft haar vijf maanden oude dochtertje dit weekeinde voor het eerst probleemloos door de pers laten fotograferen. Dat gebeurde in de dierentuin.

Halle Berry heeft haar vijf maanden oude dochtertje dit weekeinde voor het eerst probleemloos door de pers laten fotograferen. De 42-jarige actrice had er geen moeite mee dat haar dochter Nahla Ariela Aubrey tijdens een uitstapje naar de dierentuin op de foto werd gezet.

Berry en Nahla bezochten de dierentuin in Los Angeles zaterdag samen met de moeder van de actrice. Op foto's die het Amerikaanse tijdschrift People publiceerde is te zien hoe de actrice trots met haar dochtertje in haar armen door het park loopt.

Tot voor kort leek het er niet op dat Berry haar kersverse dochter aan de media zou showen. Ze diende een aanklacht in tegen een paparazzo die foto's van moeder en dochter maakte in haar achtertuin. "Ik heb geaccepteerd dat mijn carrièrekeuze een publiek figuur van mij heeft gemaakt, maar mijn kindje heeft die keuze niet gemaakt", brieste de 42-jarige actrice eind juli. "Ik zal alles doen om haar uit de spotlights te houden."

In tegenstelling tot onder anderen Nicole Richie en het sterrenkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie is Berry een van de weinige celebrity's die geen miljoenen euro's vragen voor babyfoto's. De eerste kiekjes van de tweeling van Pitt en Jolie leverden miljoenen op voor het goede doel.

De vader van Nahla is het Frans-Canadese model Gabriel Aubrey, dat zaterdag zijn 32e verjaardag vierde. Vorige week deden geruchten de ronde dat Berry en Aubrey in het geheim in het huwelijksbootje waren gestapt. In diverse media verschenen foto's waarop de actrice te zien was met een grote ring om haar linkerringvinger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen