Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna verlaat Berlijn in badjas

Shownieuws

Madonna houdt van comfortabel reizen. Ze werd donderdag in Berlijn op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze zich in een badjas op het vliegveld vertoonde.

Madonna houdt van comfortabel reizen. De Amerikaanse popster werd donderdagavond na een concert in Berlijn op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze zich in een badjas en op zwarte gympen op het vliegveld vertoonde. Dat is te zien op foto's die de Britse krant The Sun zaterdag publiceerde.

De 50-jarige Queen of Pop zit middenin haar 'Sticky & Sweet'-tournee, die vorige week in Cardiff van start ging. Madonna toert nog tot en met december door Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Tijd voor rust is er de komende tijd dus niet, al zijn Madonna en haar man Guy Ritchie druk op zoek naar een vakantiehuis.

Het echtpaar zou het oog hebben laten vallen op een villa op het piepkleine Italiaanse eiland Linosa, tussen Sicilië en de kust van Tunesië. In juni bezocht het echtpaar deze ongeveer vijfhonderd zielen tellende plek. "Ze vonden de rust op het eiland heerlijk en vinden het idee om ergens aan alles te kunnen ontsnappen heerlijk", weet een bron.

Dinsdag geeft Madonna een show in de Amsterdam Arena.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen