Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rhys Ifans misdraagt zich op Ibiza

Shownieuws

Rhys Ifans heeft zich op Ibiza niet van zijn beste kant laten zien. De acteur werd gefotografeerd terwijl hij de Hitlergroet bracht, zo meldt de Daily Mail.

Rhys Ifans heeft zich op Ibiza niet van zijn beste kant laten zien. De Britse acteur, die onlangs zijn relatie met Sienna Miller op de klippen zag lopen, werd gefotografeerd terwijl hij de Hitlergroet bracht. Dat is te zien op foto's die de Britse krant Daily Mail zaterdag plaatste.

De 40-jarige acteur, die tot voor kort een romance beleefde met Kimberly Stewart, werd in een club omringd door bewonderaars op wie hij indruk probeerde te maken. Een jonge vrouw, die haar been in het gips had, werd door de blonde acteur aan een inspectie onderworpen. Nadat Ifans het gipsbeen van dichtbij had bekeken, wierp hij een blik onder het jurkje van de bezoekster van een club, zo is te zien op de foto's. Even later verlegde Ifans zijn aandacht naar een andere vrouw, met wie hij innig zoent.

Rhys Ifans is een dankbaar mikpunt van paparazzi sinds zijn relatie met Sienna Miller na een klein jaar voorbij is. Hij lijkt grote moeite te hebben met de media-aandacht die hem ten deel valt. De Britse acteur werd eind vorige maand gefotografeerd terwijl hij een brandende sigaret in de richting van een groepje fotografen gooide. Eerder werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij razend een bierflesje kapotsmeet in de richting van een groep fotografen en voorbijgangers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen