Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette van Dam is grootse partyganger

Shownieuws

Nicolette van Dam is de grootste partyganger van Nederland. De presentatrice is de 'winnaar' van de Most Invited Top 100, een initiatief van Miljonair.

Nicolette van Dam is de grootste partyganger van Nederland. De presentatrice is de 'winnaar' van de Most Invited Top 100, een initiatief van het tijdschrift Miljonair. Dit werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de eerste avond van The Summer Fair in Noordwijk.

Nicolette van Dam, onder meer bekend als presentatrice van de programma's 'Ik wed dat ik het kan', de Achmea Kennisquiz en De Bloemenstal, is niet zomaar vernoemd tot meest graag geziene gast. Bij het samenstellen van de lijst riep Miljonair de hulp in van experts, pr-bureaus en societyredacties, zegt hoofdredacteur Onno Aerden. "Daarmee wordt de Most Invited een serieuze populariteitsmeter, een 'who is who' van Nederlanders die graag gezien zijn."

Naast Van Dam pronken stylist Eric Kuster, visagist Leco van Zadelhoff, modeontwerper Frans Molenaar en het echtpaar Jan en Monique des Bouvrie in de top vijf.

De lijst is een jaarlijks initiatief. Vorig jaar was de koploper Christine Kroonenberg, weduwe van de Amsterdamse vastgoedbaron Jaap Kroonenberg. Ook dit jaar is zij in de top tien vertegenwoordigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen