Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jarige Michael Jackson gunt kinderen normale jeugd

Shownieuws

Michael Jackson wil dat zijn kinderen genieten van een normale jeugd. "Ik laat ze zoveel mogelijk genieten van hun kindertijd" vertelde de zanger tegen ABC.

(Novum/AP) - Michael Jackson wil dat zijn kinderen een normale jeugd genieten. "Ik laat ze zoveel mogelijk genieten van hun kindertijd", vertelde de zanger donderdag in een interview met het Amerikaanse televisiestation ABC. Jackson is vrijdag vijftig jaar geworden.

"Ik zal een klein stukje cake eten samen met mijn kinderen en hoogstwaarschijnlijk gaan we daarna tekenfilms kijken", liet de popster los over zijn verjaardagsplannen. De King of Pop is vader van drie kinderen, Prince Michael (11), Paris Michael (10) en Prince Michael II (6).

Zelf heeft Jackson een opmerkelijke jeugd gekend, onder meer omdat hij als kind al in de spotlights stond met The Jackson 5. Voor zijn eigen kroost heeft de zanger andere plannen. "Ik laat ze naar de speelhal gaan en naar de film. Ik wil ze dingen laten doen, die ik nooit heb kunnen doen", vertelt Jackson. "Ik word er behoorlijk emotioneel van als ik zie dat ze zich amuseren."

De carrière van de zanger is, als het aan hem ligt, nog lang niet voorbij en hij 'kijkt er naar uit om nog veel mooie grote dingen' te doen. "Mijn bescheiden mening is dat het beste nog moet komen."

Als Jackson terugkijkt op zijn leven is het opnemen van zijn album 'Thriller' (1982) en voorganger 'Off the Wall' (1979) de beste periode van zijn leven. "Dat betekende erg veel voor mij en leek erg goed ontvangen te worden door het publiek en de wereld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen