Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere vrouw Ratelband wil scheiding

Shownieuws

Monica, de vrouw van Emile Ratelband, heeft de scheidingspapieren naar de positiviteitsgoeroe gestuurd. Nu blijkt ze zwanger te zijn van zijn tweede kind.

Monica, de vrouw van Emile Ratelband, heeft woensdag de scheidingspapieren naar de positiviteitsgoeroe gestuurd, maar blijkt zwanger te zijn van zijn tweede kind. "Ze is uitgeteld op 11 maart, mijn verjaardag. Het is horror", liet Ratelband weten aan RTL Boulevard.

Het stel trouwde in juni vorig jaar en in september verwelkomden zij hun eerste kindje Royce. Eerdere berichten maakten al duidelijk dat het niet meer zo boterde tussen de twee. Toch is Moon zwanger van een tweede kind. "We hebben in mei één keer seks gehad", laat Ratelband weten. "Het is drama."

Monica heeft in een dagvaarding de eisen op een rijtje gezet. "Ze eist tienduizend euro per maand en nog 795 euro per kind." Ratelband uit openlijk zijn twijfels over zijn aandeel in de zwangerschap. "Of de tweede van mij is zal de toekomst moeten uitwijzen."

Ratelband is verbitterd over de beslissingen van zijn vrouw. "Zij wil de zwangerschap en de bevalling alleen doen, maar aan de andere kant mag papa alles bekostigen. Een ideale situatie voor een vrouw", beschrijft de 59-jarige Ratelband de situatie van zijn 21-jaar jongere vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen