Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte Kaandorp verkent nieuw terrein

Shownieuws

Brigitte Kaandorp is vanaf zaterdag te zien in het programma Tussen Cor en Kaandorp. Hierin verkent ze naar eigen zeggen voorzichtig nieuw terrein.

Brigitte Kaandorp is vanaf zaterdag te zien in het programma Tussen Cor en Kaandorp, waarin ze naar eigen zeggen voorzichtig nieuw terrein verkent. "Ik heb nog weinig televisie gedaan en met dit programma op de regionale televisiezenders experimenteer ik in de luwte", vertelt de 46-jarige cabaretière.

"Het is een soort van vrolijk zomerprogramma. Met Cor, die leuk is", laat Kaandorp los. Samen met haar medepresentator, pianist Cor Bakker, rijdt ze in een camper door Nederland waar ze stopt bij verschillende evenementen. "We bezoeken allemaal onzindingen, zoals een ruïne waar je middeleeuws kunt koken."

Naast informatief is het ook een muzikaal programma. "Te pas en te onpas barsten we in gezang uit. Cor heeft zijn keyboard bij zich en ik speel op mijn ukelele", laat Kaandorp weten. Gastartiesten als Marco Borsato en Alain Clark stonden op de planning, maar zij waren op vakantie tijdens de opnamen. "We hebben wat minder bekende artiesten, maar dat werkte ook heel leuk."

Tussen Cor en Kaandorp is vanaf 30 augustus te zien op de regionale zenders RTV Noord Holland, RTV Rijnmond, TV West en Omroep Brabant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen