Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Stone ontkent botoxbehandeling zoontje

Shownieuws

Sharon Stone ontkent dat zij haar zoontje Roan een botoxbehandeling wilde geven tegen zweetvoeten. "Sharon Stone heeft dit nooit gezegd", stelt haar advocaat.

Sharon Stone ontkent dat zij haar 8-jarige zoontje Roan een botoxbehandeling wilde laten ondergaan tegen zweetvoeten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Sharon Stone heeft dit nooit gezegd. Het is een compleet verzinsel", stelt de advocaat van de 50-jarige actrice in een verklaring.

Woensdag zou zijn gebleken uit rechtsdocumenten dat de actrice de voeten van haar zoon wilde laten behandelen met botox om zweetlucht tegen te gaan. De rechter verklaarde dat dit aangeeft hoe overtrokken de actrice op bepaalde zaken rondom haar oudste adoptiezoon kan reageren.

Eerder deze maand wees de rechter de volledige voogdij over het jongetje toe aan haar ex-man Phil Bronstein. Als motivatie daarvoor gaf de rechter te kennen dat Stone veel van haar ouderlijke taken overlaat aan derde partijen en weigert mee te doen aan therapiesessies.

Stone diende zelf een verzoek over de voogdijregeling in. De blondine wilde het jongetje laten verhuizen naar haar woning in Los Angeles. Volgens de rechter is de jongen beter af bij zijn vader in San Francisco. Stone heeft een bezoekregeling en mag enkele weekeinden en vakanties met het jongetje doorbrengen.

Vijf jaar geleden scheidde de Amerikaanse actrice na een huwelijk van vijf jaar met journalist Bronstein. Stone adopteerde later nog twee kinderen, zoons Laird (3) en Quinn (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen