Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Horace Cohen kruist degens met Jan Smit

Shownieuws

Horace Cohen wordt teamcaptain in het nieuwe tv-programma 'Te leuk om waar te zijn'. Eerder werd al bekendgemaakt dat Jan Smit het andere team vertegenwoordigt.

Horace Cohen wordt de tweede teamcaptain in het nieuwe tv-programma 'Te leuk om waar te zijn'. Eerder werd al bekendgemaakt dat Jan Smit het andere team vertegenwoordigt. Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt de presentatie voor haar rekening.

In het programma moeten de twee teamcaptains, ieder vergezeld door een bekende gast, bepalen welke filmpjes uit een reeks grappige homevideo's nep en welke echt zijn. Ook moeten de teams de afloop van de filmpjes raden.

In de eerste twee afleveringen zijn Belle Perez, Guus Meeuwis, Giel Beelen en Filemon Wesselink te gast. De Tros zendt het programma vanaf volgende week zaterdag uit op Nederland 3.

De 36-jarige Cohen begon zijn acteercarrière in 1986 als Henkie in de komediefilm 'Flodder'. De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien in de improvisatieprogramma's de Lama's en Kannibalen. Ook zat hij in de film 'Ellis in Glamourland' en op tv in De Club van Sinterklaas en Shouf shouf! de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen