Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dita von Teese bij opening Amsterdams café

Shownieuws

Dita von Teese is volgende week donderdag eregast bij de heropening van grand café Majestic. Ze vliegt speciaal voor de gelegenheid over vanuit Parijs.

Dita von Teese is volgende week donderdag eregast bij de heropening van het Amsterdamse grand café Majestic. De erotische danseres vliegt speciaal voor de gelegenheid over vanuit Parijs, waar ze momenteel verblijft ter gelegenheid van de Fashion Week. Dat heeft Majestic, gelegen aan de Dam, donderdag laten weten.

De 36-jarige brunette, die aan de wieg stond van de heropleving van de burlesque striptease, verzorgt een openingstoast. Daarna zal ze de pers te woord staan. Von Teese heeft weinig tijd om Amsterdam te verkennen. De ochtend na de opening vliegt ze al weer vroeg terug naar de Franse hoofdstad.

Won Yip, de eigenaar van Majestic en vele andere Amsterdamse horecagelegenheden, kent Von Teese persoonlijk en wist haar over te halen de opening bij te wonen. Majestic heeft de afgelopen tijd een grondige verbouwing ondergaan.

Von Teese werd maandag nog gespot bij de catwalkshow van het Franse topmerk Dior. Het stijlicoon zat op de eerste rij naast sterren als Lily Allen en Katy Perry.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen