Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon opent Dwaze Dagen met sneer naar Joling

Shownieuws

Gordon heeft de Drie Dwaze Dagen donderdag geopend met een sneer naar zijn collega Gerard Joling. Hij zong een speciaal voor de koopjesdagen geschreven lied.

Gordon heeft de Drie Dwaze Dagen donderdagochtend geopend met een sneer naar zijn collega Gerard Joling. "Ik was er twintig minuten geleden al, maar toen was er nog niemand. Ik dacht: jullie denken vast dat Gerard Joling komt optreden", zei hij lachend tegen het wachtende publiek op de Dam in Amsterdam.

Bij het Amsterdamse filiaal van de Bijenkorf vond om 8.00 uur 's ochtends de officiële aftrap plaats van de drie koopjesdagen. Vanaf het dak van het gebouw kwamen enkele als Tarzan verklede mannen aan touwen naar beneden. Aan de gevel van de Bijenkorf rolden zij een grote poster uit, die het winkelend publiek eraan moet herinneren dat de Drie Dwaze Dagen voor de 25e keer plaatsvinden.

Speciaal voor de koopjesdagen schreef Gordon een gospelnummer, dat hij donderdagochtend live ten gehore bracht. Ook zong de 40-jarige zanger zijn nieuwe single 'Sugar baby love'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen