Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon laat nieuwe vriend in clip figureren

Shownieuws

Sander, de vriend van Gordon, figureert in de nieuwe videoclip van zijn grote liefde. "Ja, fantastisch hè", zegt Gordon woensdag aan Novum Nieuws.

Sander, de vriend van Gordon, figureert in de nieuwe videoclip van zijn grote liefde. "Ja, fantastisch hè", zegt Gordon woensdag aan Novum Nieuws. "Sander speelt gitaar in de clip. Ik zocht mooie mensen en de mooiste heb ik zelf. Hij doet mee, samen met nog een paar andere vrienden van me."

Volgende week verschijnt de eerste single van het nieuwe album 'A song for you' van de RTL-presentator. "Het eerste nummer dat ik uitbreng, is 'Sugar baby love' van The Rubettes. Een glamrocknummer, dat helemaal in de stijl van Amy Winehouse en Mark Ronson is opgenomen."

De videoclip is in de stijl van de musical 'Hairspray' opgenomen. "De sfeer is jaren vijftig met een knipoog naar de jaren zeventig", legt Gordon uit. "De instrumenten zijn speciaal uit Engeland ingevlogen en versierd met honderdduizenden Swarovski-stenen. Het ziet er allemaal fantastisch uit."

Op het album 'A song for you' zingt Gordon liedjes van zijn muzikale helden, onder wie Donny Hathaway en Gladys Knight. "Ik ga volgend jaar concerten geven", kondigt hij vast aan. "Ik maak binnenkort bekend wanneer dat precies zal zijn." 'A song for you' ligt eind oktober in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen