Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman speelt in avonturenfilm

Shownieuws

Nicole Kidman heeft zich als actrice en producent verbonden aan de film 'The eighth wonder'. De avonturenfilm draait om een archeologische vondst.

Nicole Kidman heeft zich als actrice en producent verbonden aan de film 'The eighth wonder'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter. De avonturenfilm draait om een archeologische vondst die de aanleiding vormt voor een wereldwijde speurtocht.

Kidman ontwikkelt het project samen met scenarioschrijver Simon Kinberg. De twee leerden elkaar kennen tijdens de voorbereidingen van 'Mr. & mrs. Smith', waarvoor Kinberg het script schreef en waarin Kidman de hoofdrol zou spelen.

Toen ze zich wegens omstandigheden moest terugtrekken uit het project, sprak ze met Kinberg af om samen een nieuw project op te zetten. Angelina Jolie nam uiteindelijk de vrouwelijke rol in 'Mr. & mrs. Smith' op zich, naast Brad Pitt. De vonk tussen de twee zou op de set van deze film zijn overgeslagen.

Wanneer 'The eighth wonder' in de bioscoop te zien zal zijn, is nog onduidelijk. Kidman, die onlangs beviel van dochter Sunday Rose, rondt momenteel de opnamen af van het epische 'Australia', de nieuwste film van Baz Luhrmann.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen