Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Al Stewart geeft reeks concerten in Nederland

Shownieuws

De Britse zanger Al Stewart geeft dit najaar elf concerten in Nederland. De 63-jarige muzikant bracht onlangs zijn nieuwe album 'Sparks of ancient light' uit.

De Britse zanger Al Stewart geeft dit najaar elf concerten in Nederland. De 63-jarige muzikant, die de reeks optredens begint op 4 oktober in het Zaantheater in Zaandam, bracht onlangs zijn negentiende album 'Sparks of ancient light' uit.

Al Stewart boekte in 1976 succes met het album en het gelijknamige nummer 'Year of the cat'. De artiest stond in het verleden in het voorprogramma van The Rolling Stones, was bevriend met Yoko Ono en werkte samen met onder anderen de Britse gitarist Jimmy Page en Queen-drummer Roger Taylor.

Tijdens de concerten in oktober brengt Stewart naast een aantal oude bekende nummers ook muziek van zijn nieuwe album ten gehore. De plaat bevat twaalf nieuwe nummers die geproduceerd zijn door Grammy Award-winnaar Laurence Juber. Behalve in Zaandam geeft de zanger ook concerten in onder meer de Amsterdamse concertzaal Paradiso en het Paard van Troje in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen