Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sabine Koning stapt uit GTST

Shownieuws

Sabine Koning emigreert eind dit jaar met haar vriend naar Los Angeles. De actrice zegt daarom de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden vaarwel.

Sabine Koning verruilt eind dit jaar haar thuisstad Amsterdam voor Los Angeles en zegt de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) vaarwel. Ze emigreert naar de Verenigde Staten met haar vriend Christian Stibbe. In december heeft de actrice haar laatste draaidag voor de soap, zo heeft een woordvoerder van RTL 4 woensdag bevestigd.

Wanneer Koning, die al vele jaren het personage van Anita Dendermonde speelt, voor het laatst in de serie te zien zal zijn, is nog onduidelijk. "De scenarioschrijvers zijn nog aan het uitvogelen hoe de verhaallijn zich ontwikkelt", stelt de woordvoerder.

De 35-jarige brunette is sinds 1992, met enkele korte onderbrekingen, in GTST te zien. Onduidelijk is nog of RTL op zoek gaat naar een nieuwe acteur of actrice om het gat te vullen dat Koning achterlaat. "We vinden het erg jammer dat ze vertrekt, ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan de serie", zegt de woordvoerder. "Maar we zijn vooral heel blij voor haar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen