Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok bang voor zwarte magie

Shownieuws

Hans Klok is bang voor zwarte magie. "Ik blijf zover mogelijk van die zwarte kant vandaan. Geloof me, dat is foute boel en heel naar", vertelt hij in Linda.

Hans Klok is bang voor zwarte magie. "Je pretendeert als magiër dat je bovennatuurlijke krachten hebt, maar dat is natuurlijk niet zo", vertelt hij in Linda. "Ik blijf zover mogelijk van die zwarte kant vandaan. Geloof me, dat is foute boel en heel naar."

Klok is meermaals als gast uitgenodigd om deel te nemen aan het spirituele programma Char, maar daar past hij voor. "Je hoeft niet op zoek te gaan naar de doden. De geesten zoeken jou vanzelf op als ze je iets te vertellen hebben. Daar geloof ik stellig in."

Vorig jaar stond Klok bijna zes maanden met zijn show 'The beauty of magic' in Las Vegas. Terug in Nederland zag hij zijn relatie met fysiotherapeut Frank op de klippen lopen. De illusionist was smoorverliefd geworden op zijn Australische achtergronddanser James.

"In eerste instantie heb ik het geheim willen houden, want ik had natuurlijk al heel lang een relatie met Frank", vertelt hij. "Ik verwachtte dat de mensen die voor me werken hun mond zouden houden. Dat hebben ze ook een tijd gedaan, maar op een bepaald moment is het toch uitgelekt. Tja, er is in dat ongenaakbare imago van mij wel een deukje ontstaan."

De 39-jarige Klok bereidt voor volgend jaar met een Duitse promotor een tournee voor in China. Hij doet onder meer Macau aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen