Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol steunt Wendy van Dijk

Shownieuws

Linda de Mol steunt Wendy van Dijk nu de media zo negatief zijn over haar tv-show. "Als ik lees hoe negatief iedereen zich uitlaat dan leef ik met haar mee."

Linda de Mol steekt Wendy van Dijk een hart onder de riem nu haar nieuwe tv-programma Million Dollar Wedding zo negatief in de publiciteit komt. "Als ik lees hoe negatief iedereen zich uitlaat over het programma van Wendy dan kan ik zo met haar meeleven", vertelt de presentatrice en bladenmaker.

De nieuwe show van de 37-jarige Van Dijk, waarin koppels strijden om de bruiloft van hun dromen, ging eind vorige maand van start. De eerste aflevering werd door zeshonderdduizend kijkers gezien. Inmiddels liggen de kijkcijfers rond de vierhonderdduizend.

De Mol weet als geen ander hoe het voelt om kritiek te krijgen. "In de Talpa-periode heb ik aan den lijve ondervonden hoe frustrerend het is als je keihard werkt en er alleen maar negatief wordt gedaan", stelt de blondine. "Er wordt nu net gedaan of alles wat ik doe een succes is, maar ik heb ook te kampen gehad met slechte kijkcijfers en heel veel negativiteit."

De 44-jarige presentatrice hoopt dat haar collega zich niet uit het veld laat slaan. "Het zou heel vervelend zijn als het je gaat belemmeren om iets uit te proberen, want dan wordt het heel saai", verklaart De Mol. Volgens de tv-persoonlijkheid wordt er te veel gekopieerd in televisieland. "Ik blijf gewoon proberen iets nieuws te doen. Als je dan op je bek gaat, dan hoort dat er gewoon bij."

De Mol boekt momenteel veel succes met het vierde seizoen van de populaire tv-serie Gooische Vrouwen en vierde maandag het vijfjarig jubileum van haar glossy Linda. "Als het dan weer, zoals nu, goed met je carrière gaat, geniet je daar weer extra van."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen