Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton heeft nieuwe vriendin gevonden

Shownieuws

Paris Hilton heeft een vriendin gevonden via haar show 'Paris Hilton's my new BFF'. "De persoon die heeft gewonnen is nu echt mijn beste vriendin", vertelt ze.

Paris Hilton heeft haar nieuwe beste vriendin gevonden via de realityserie 'Paris Hilton's my new BFF'. "De persoon die heeft gewonnen is nu echt mijn beste vriendin", vertelt de blondine aan het Britse persbureau Reuters. "We brengen samen veel tijd door. We moeten ons nog een beetje gedeisd houden, want de uitslag van de zoektocht is nog topgeheim."

De hotelerfgename koos uit driehonderdduizend kandidaten één winnaar. Deze kwam als beste naar voren uit wedstrijdjes in onder meer loyaliteit en uithoudingsvermogen. Deelnemers aan de show werden door Hilton bijvoorbeeld getest op hoe 'hot' ze bleven na een rondje in een achtbaan en hoe ze zich presenteerden in een reclamespotje.

In de tv-show bereidde Hilton haar potentiële vrienden voor op een leven vol media-aandacht. "In mijn leven kun je constant gefotografeerd worden", vertelt ze. "Je weet nooit wanneer paparazzi zich om een hoekje hebben verstopt. Mijn vrienden moeten dus paparazzi-klaar zijn."

Hilton zelf is naar eigen zeggen een loyale en gulle vriendin, die goed geheimen kan bewaren. "Ik vertel altijd de waarheid. Als je me vraagt wat ik van je kleding vind, kun je een eerlijk antwoord verwachten. Ik ben heel gezellig en ik hou ervan mijn vrienden te laten kennismaken met mijn wereld en samen van het leven te genieten."

De eerste aflevering van 'Paris Hilton's my new BFF' wordt op 30 september uitgezonden op de Amerikaanse muziekzender MTV. Of de show ook in Nederland op de buis komt, is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen