Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Willis speelt gastrol in CSI:NY

Shownieuws

Rumer Willis heeft een gastrol bemachtigd in de serie CSI:NY. De oudste dochter van Bruce Willis en Demi Moore speelt het slachtoffer van een seriemoordenaar.

Rumer Willis heeft een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse politieserie CSI:NY. De oudste dochter van Bruce Willis en Demi Moore speelt het slachtoffer van een seriemoordenaar die het gemunt heeft op mensen die net als het hoofdpersonage Mac Taylor heten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

De 20-jarige Rumer luistert met haar gastrol de honderdste aflevering van de populaire politieserie op, die in Nederland te zien is op RTL 4. In de bewuste aflevering, die in Amerika op 19 november op de buis komt, keert rapper Nelly terug als informant van de detectives. Julia Ormond wordt geïntroduceerd als nieuw lid van het speciale onderzoeksteam.

Vorige maand werd bekend dat Rumer een gastrolletje heeft veroverd in de Amerikaanse dramaserie Army Wives. In de serie, waarvan in Nederland Net 5 zojuist het eerste seizoen heeft uitgezonden, speelt de brunette de vrouw van een soldaat die gewond is geraakt in Irak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen