Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael heeft spijt van drugsgebruik

Shownieuws

George Michael heeft spijt van zijn onverantwoordelijke gedrag. De zanger, die vrijdag werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit, belooft beterschap.

George Michael heeft spijt van zijn onverantwoordelijke gedrag. De zanger, die vrijdag werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit, belooft beterschap. "Ik wil me tegenover mijn fans verontschuldigen voor het feit dat ik er weer een potje van heb gemaakt", stelt hij in een verklaring, zo meldt het Britse BBC News.

De 45-jarige artiest werd gearresteerd in een openbaar toilet in Londen. Naar verluidt had hij onder meer crack in zijn bezit. Hoewel het een harddrug betreft, kreeg de zanger slechts een officiële waarschuwing van de politie. Hij wordt niet vervolgd, maar het vergrijp wordt wel bijgeschreven op zijn strafblad.

Michael heeft een verleden van drugsgebruik. Zo moest hij vorig jaar zijn rijbewijs inleveren, nadat hij onder de invloed van drugs achter het stuur was gekropen. In 1998 werd hij voor onzedelijk gedrag aangehouden op een openbaar toilet in Beverly Hills. Naar aanleiding van het incident kwam hij uit de kast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen