Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk genomineerd voor Lelijk Ding

Shownieuws

Wendy van Dijk maakt kans om uitgeroepen te worden tot slechtste tv-presentatrice. Ze is genomineerd voor Het Lelijk Ding door Veronica Magazine.

Wendy van Dijk maakt kans om uitgeroepen te worden tot slechtste tv-presentatrice van het jaar. De blonde presentatrice van het onder vuur liggende Million Dollar Wedding is genomineerd voor Het Lelijk Ding, een publieksprijs die in het leven is geroepen door Veronica Magazine als tegenwicht voor alle lovend bedoelde mediaprijzen.

Van Dijk neemt het op tegen onder anderen Patty Brard, Nicolette van Dam en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Bij de mannelijke tv-gezichten behoren Giel Beelen, Andries Knevel en Beau van Erven Dorens tot de genomineerden.

Ruud de Wild is genomineerd in zowel de categorie slechtste radiopresentator als slechtste radioprogramma voor zijn dagelijkse ochtendshow Ruuddewild.nl op Q-Music. Hij neemt het op tegen onder anderen Dolf Jansen en Mental Theo. Bij de vrouwelijke radiopresentatoren zijn nieuwkomers Daphne Deckers en Tanja Jess genomineerd. Zij hebben allebei sinds kort een radioshow op 100%NL.

Vorig jaar werd Het Lelijk Ding voor het eerst uitgereikt. Toen had Froukje de Both de twijfelachtige eer om te worden uitgeroepen tot slechtste radiopresentatrice. Ook haar radioprogramma Niels & Froukje, dat ze iedere vrijdag met Niels Hoogland presenteert op Radio 538, werd toen onderscheiden.

De winnaars van Het Lelijk Ding worden medio volgende maand bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen