Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Claudia de Breij terug bij 3FM

Shownieuws

Claudia de Breij is binnenkort weer te horen op radio 3FM. Ze is vanaf 17 oktober elke vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen met Claudia d'r Op.

Claudia de Breij is binnenkort weer te horen op 3FM. Dat heeft de Vara dinsdag bekendgemaakt. De cabaretière is vanaf 17 oktober elke vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur op de radio te horen met haar show Claudia d'r Op. Ze neemt de plaats in van Dolf Jansen en zijn programma Leuk is Anders.

De Breij was tussen 2003 en 2007 al bij 3FM te horen met dezelfde show. Destijds was het programma echter vier dagen per week te horen en dat kon ze na verloop van tijd niet meer combineren met haar andere werkzaamheden.

De 33-jarige presentatrice verklaart blij te zijn nu weer op haar oude honk terug te keren. "Dit is voor mij altijd het droomtijdstip op 3FM geweest. Ik miste radio enorm, maar kon het niet meer combineren. Dit kan gelukkig wel; de vrijdagmiddag is niet voor niets altijd bezet geweest door cabaretiers. Ik vind het een eer om Dolf Jansen op te volgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen