Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra mist doodgestoken vriend

Shownieuws

Kim Feenstra maakt een moeilijke periode door sinds de dood van haar vriend Joshua. "Ik heb er soms gewoon echt geen zin meer in", zei ze in RTL Boulevard.

Kim Feenstra maakt een moeilijke periode door sinds de dood van haar vriend Joshua. "Ik heb er af en toe gewoon echt geen zin meer in", vertelde ze dinsdag in RTL Boulevard.

Feenstra kan maar moeilijk haar hoofd bij haar dagelijkse bezigheden houden. "Mijn kop staat nergens naar, ik vergeet echt alles en soms word ik doodmoe van alle goedbedoelde adviezen", liet het 22-jarige fotomodel weten. "Er zijn heel veel mensen die zeggen: weet je, hier word je sterker van. Nou, dat vind ik echt een beetje bullshit, want hoe sterk moet een mens worden?"

De 29-jarige Groninger Joshua werd vorige maand in zijn woonplaats na een ruzie doodgestoken door een 31-jarige plaatsgenoot. "Het feit dat je geen afscheid hebt kunnen nemen maakt het vooral zo moeilijk", zei Feenstra, die vorig jaar winnaar werd van de tweede editie van Holland's Next Top Model. "Vooral omdat het op een heel oneerlijke manier is gebeurd."

Sinds de dood van Joshua is Kim gefascineerd door sterren. "Hij had het altijd over de sterren", vertelde het model, dat toepasselijk een met sterren bezaaide ketting droeg. "Op de dag van zijn begrafenis was er 's avonds laat een regen van sterren. Dat gebeurt maar een keer in de 130 jaar. Dat zet je toch wel aan het denken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen