Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham muze van Victoria

Shownieuws

David Beckham is de modemuze van zijn vrouw Victoria. Hij heeft haar geïnspireerd voor de mannenlijn van haar kledingmerk 'dVb by Victoria Beckham', zegt zij.

David Beckham is de modemuze van zijn vrouw Victoria. De voetballer heeft zijn echtgenote geïnspireerd voor de zojuist uitgebrachte mannenlijn van haar kledingmerk 'dVb by Victoria Beckham', schrijft de voormalige Spice Girl op de website van de kledinglijn. "Wie is er nu een betere muze dan David?"

De 34-jarige zangeres, die de kledinglijn twee jaar geleden lanceerde, is naar eigen zeggen van begin tot eind betrokken bij de productie van de items uit de collectie. "Samen met mijn team werk ik met veel liefde aan het ontwerpen van alle kledingstijlen", schrijft ze. "Ik ben heel erg trots op dVb, ieder seizoen worden de collecties beter. Het label groeit op dezelfde manier als ik."

Voorlopig is de brunette nog niet op haar hobby uitgekeken. "Ik heb zo veel nieuwe ideeën. Ik probeer geduld te hebben maar ben daar nog niet zo goed in."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen