Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie klaar voor nog een kind

Shownieuws

Nicole Richie staat niet onwelwillend tegenover gezinsuitbreiding. "Als het gebeurt, dan gebeurt het", vertelde ze maandag in het entertainmentprogramma Extra.

Nicole Richie staat niet onwelwillend tegenover gezinsuitbreiding. "Als het gebeurt, dan gebeurt het", zei ze maandag in het entertainmentprogramma Extra.

De jarige adoptiedochter van Lionel Richie en haar vriend Joel Madden genieten met volle teugen van hun inmiddels acht maanden oude dochtertje Harlow. Het meisje begint al een beetje te praten. "Ze zegt 'dada' als ze wil spelen en lachen. Voor al het andere roept ze 'mama'", aldus de frontman van rockband Good Charlotte. "Als we ergens binnenlopen lacht ze naar iedereen."

Harlow is zich er nog niet van bewust dat ze beroemde ouders heeft. "Ik vind het heel belangrijk dat dat zo blijft", meldt Richie. "Dan weet ze meteen dat er iets aan de hand is. Ze moet het leven kunnen ontdekken en dat vind ik, als moeder, heel belangrijk."

Het ouderschap heeft Nicole en Joel geïnspireerd tot het opzetten van de Richie-Madden Children's Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen. "Elk kind dat ik zie, doet me aan mijn eigen kind denken en iedere moeder doet me aan Nicole denken", zegt Joel. In december trakteerde het Koppel via de stichting honderd minderbedeelde zwangere vrouwen op een babyshower en kregen tweehonderd kansarme kinderen kerstcadeaus tijdens de feestdagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen