Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Flapuit' Ratelband biedt ex-vrouw excuses aan

Shownieuws

Emile Ratelband heeft spijt van de manier waarop hij over zijn ex Moon heeft gepraat. "Ik ben vaak veel te emotioneel en dan flap ik er maar wat uit", zegt hij.

Emile Ratelband heeft spijt van de manier waarop hij zijn aanstaande ex-vrouw Moon heeft bejegend in de pers. "Hierbij wil ik mijn publiekelijke excuses maken voor het feit dat ik heb gezegd dat Moon maar beter abortus had kunnen plegen en dat ze psychisch niet helemaal in orde zou zijn", vertelt de positiviteitsgoeroe op website Sterrenstek. "Dat had ik natuurlijk nooit mogen zeggen en daar heb ik dan ook vreselijke spijt van."

Ratelband betreurt ook het feit dat hij de moeder van zijn 1-jarige dochtertje Royce tijdens een vakantie in Amerika op het vliegtuig naar huis zette omdat ze 'chagrijnig' was. "Ik ben vaak veel te emotioneel in mijn reactie en dan flap ik er maar wat uit", weet de 59-jarige Ratelband. "Dat kan soms zeer pijnlijk voor de ander zijn. Ik ben daar nog steeds voor in therapie en hoop dat ik dit in de toekomst onder controle krijg."

Ratelband trouwde in juni vorig jaar met de 22 jaar jongere Moon. In maart ging het stel met ruzie uit elkaar. Maandag verschenen de echtelieden in Zutphen voor de rechter om een financiële regeling te treffen.

"De vrouwelijke rechter had een goede kijk op de zaak", zegt Ratelband. "Zij is van oordeel dat Moon en ik tot een schikking moeten komen en stuurde ons al snel de gang op. We zijn uiteindelijk tot een financiële oplossing gekomen. Moon voelt zich er goed bij, dus voel ik me er ook goed bij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen