Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Belle Perez

Shownieuws

Belle Perez is weer verliefd. De Vlaamse zangeres heeft haar hart verloren aan Wouter, een Nederlander die in België woont en in de juwelenindustrie werkt.

Belle Perez is weer verliefd. De Vlaamse zangeres heeft haar hart verloren aan Wouter, een Nederlander die in België woont en in de juwelenindustrie werkt. "Ja, ik kan en wil niet meer ontkennen dat ik rondloop met vlinders in de buik. Een zalig gevoel", vertelt ze in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Het was geen liefde op het eerste gezicht tussen Belle en 'Wout', zoals de latindiva haar nieuwe vriend liefkozend noemt. "We hebben elkaar een tijdje geleden via gezamenlijke vrienden voor het eerst ontmoet", vertelt ze. "We zijn langzaam naar elkaar toe gegroeid. Het klikte gewoon heel goed tussen ons. En ik kan met hem over alles praten. Dat was op het einde van mijn huwelijk met Mario niet meer het geval."

Eind februari zette de 32-jarige Perez, die bekend is van hits als 'El mundo bailando', 'Djolei djolei' en 'Dime que tu quieres', een punt achter haar huwelijk met Mario. Het stel was veertien jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. Met Wouter wil ze nog niet te hard van stapel lopen. "We wonen nog niet samen, maar wat niet is, kan nog komen", laat ze weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen