Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christophe Haddad brengt single uit

Shownieuws

GTST-acteur Christophe Haddad brengt dinsdag de single 'Brand new day' uit. Het nummer is tot stand gekomen via zijn ambassadeurschap voor SOS-Kinderdorpen.

Christophe Haddad brengt dinsdag de single 'Brand new day' uit. Deze debuutsingle van de acteur is tot stand gekomen via zijn ambassadeurschap voor SOS-Kinderdorpen. "Hun concept om weeskinderen in een gezin te laten opgroeien spreekt me erg aan", vertelt de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur. "Daarom besloot ik een nummer op te nemen."

Haddad raakte het afgelopen jaar nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe SOS-kinderdorp in Kumasi in Ghana. Niet alleen bracht het de Belg inspiratie, ook besloot hij om de clip van het lied daar op te nemen. "Het was bijzonder om een week lang in het kinderdorp te zijn. Om de kinderen zo gelukkig zien op te groeien, wetende dat ze een moeilijke start hebben gemaakt. Indrukwekkend."

De opbrengsten van de single zijn dan ook bestemd voor de kinderen in Ghana. "Van iedere download gaat 35 eurocent naar het kinderdorp Kumasi. Bovendien vind ik het vooral mooi dat iedereen die mijn video ziet het kinderdorp een beetje leert kennen. En dat is mijn grootste motivatie bij dit nummer."

Het is niet de eerste keer dat de acteur bewijst dat hij kan zingen. Zo was hij eerder te horen in de musicals 'Titanic' en 'De 3 musketiers'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen