Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amsterdamse concerten Anouk snel uitverkocht

Shownieuws

De drie concerten die Anouk eind dit jaar geeft in Amsterdam zijn binnen drie dagen uitverkocht. De officiële voorverkoop begon afgelopen zaterdag.

De drie concerten die Anouk eind dit jaar geeft in de Amsterdamse Heineken Music Hall zijn binnen drie dagen uitverkocht. Dat maakte concertorganisator Mojo maandag bekend. De officiële voorverkoop voor de concerten op 17 en 22 december begon afgelopen zaterdag.

Vorige week woensdag werd een speciale voorverkoop gestart voor fans die in het bezit zijn van het album 'Who's your momma'. Het eerste concert op 4 december was al uitverkocht voor de officiële kaartverkoop van start ging. Daarop besloot Mojo de twee extra concerten op 17 en 22 december in te plannen.

In totaal zijn 16,5 duizend kaarten voor de drie concerten van Anouk verkocht. De Amsterdamse rockband Voicst staat alle avonden in het voorprogramma van de Haagse zangeres.

Op 20 september geeft Anouk haar laatste concert van de festivaltoer die de zangeres deze zomer maakte. Ze sluit de toer af in België tijdens Pukemarock in het plaatsje Puurs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen