Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie streeft Meryl Streep voorbij

Shownieuws

De actiefilm 'Wanted', met Angelina Jolie in de hoofdrol, is deze week binnengekomen op de eerste plek in de box office. 'Wanted' verslaat hiermee 'Mamma mia'.

De nieuwe actiefilm 'Wanted', met Angelina Jolie in een van de hoofdrollen, is deze week binnengekomen op de eerste plaats in de box office. 'Wanted' onttroont hiermee de Abba-film 'Mamma mia', waarin Meryl Streep de hoofdrol vertolkt. 'Mamma mia' staat al negen weken in de box office en heeft inmiddels in Nederland ruim vijf miljoen euro binnengehaald.

In 'Wanted' speelt acteur James McAvoy een depressieve kantoorbeambte die besluit moordenaar te worden. Zodra hij te horen krijgt dat zijn vader een beruchte huurmoordenaar was die zojuist is vermoord, besluit hij wraak te nemen op de daders. Hij wordt hierbij gesteund door de ervaren huurmoordenaar Fox, gespeeld door Jolie.

'The Dark Knight', met een rol van wijlen Heath Ledger, zakte deze week van de tweede naar de vierde plek en heeft in totaal ruim 4,6 miljoen euro opgeleverd. De animatiefilm 'Wall-E' stijgt deze week naar de derde positie. De animatiefilm, die draait om een robotje dat wordt vergeten als de mensheid de aarde moet verlaten, heeft een kleine drie miljoen euro opgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen