Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volendamse 'palingsoap' in de maak

Shownieuws

De Tros maakt een soap over het leven in Volendam. In De Palingsoap komen de vele Volendamse muzikanten aan bod, maar ook voetbalclub FC Volendam.

Volendamse artiesten lijken altijd bereid zich te laten volgen door een aantal camera's. Jan Smit, Jan Keizer, Nick & Simon en de 3Js schitterden allemaal in een realitysoap. De Tros heeft nu besloten het hele vissersdorp onder de loep te nemen. In De Palingsoap komen alle aspecten van Volendam aan bod, waaronder ook voetbalclub FC Volendam.

De soap komt in januari op de buis. De vele volksartiesten die Volendam kent, zullen in het programma uitgebreid aan bod komen. Dat heeft Jan Smit woensdag bekendgemaakt tijdens een presentatie van de Tros.

Ook verklapte de 22-jarige zanger dat hij panellid wordt in het nieuwe programma van zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. In 'Te leuk om waar te zijn' krijgen twee panels met BN'ers een aantal homevideo's te zien. De sterren moeten raden of een filmpje echt is of in scène is gezet. De spelshow gaat op 11 oktober van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen