Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato gaat Jan Smit achterna

Shownieuws

Marco Borsato heeft meer gemeen met Jan Smit dan op het eerste gezicht duidelijk wordt. Op zijn cd 'Wit licht' staat het nummer 'Stilte voor de storm'.

Marco Borsato en Jan Smit hebben artistiek meer gemeen dan op het eerste gezicht duidelijk wordt. Op Borsato's nieuwe cd 'Wit licht' staat het nummer 'Stilte voor de storm', zo bleek maandag, toen hij de tracklist van de plaat onthulde. Smit bracht onlangs de single 'Stilte in de storm' uit, afkomstig van het gelijknamige album.

Het nieuwe studioalbum van Borsato bevat elf nummers, waaronder de eerste twee singles 'Wit licht' en 'Stop de tijd'. 'Was mij', 'Dochters', 'Voor één lach' en 'Doe wat je altijd deed' vullen die nummers aan. Verder staan de liedjes 'Dans', 'Liefde wint', 'Nu of nooit' en 'Ik hoor bij jou' op de plaat.

Het is de komende tijd 'Wit licht' wat de klok luidt. Vrijdag verschijnt 'Het album 'Wit licht', dat de zanger volgende maand promoot met acht 'Wit licht'-concerten in het Arnhemse Gelredome. Op 11 december gaat de speelfilm 'Wit licht' in première, waarin Borsato de hoofdrol speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen