Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse mist eigen verjaardagsfeestje

Shownieuws

Amy Winehouse heeft haar eigen verjaardagspartijtje gemist. De Britse zangeres kwam niet opdagen op het feestje, dat zaterdag voor haar was georganiseerd.

Amy Winehouse heeft haar eigen verjaardagspartijtje gemist. De Britse zangeres kwam niet opdagen op het feestje, dat zaterdagavond voor haar was georganiseerd in een Londense jazzclub. Dat meldt de Britse krant The Sun maandag.

Mitch en Janis Winehouse wachtten de komst van hun dochter af, net als hitproducer Mark Ronson en zangeres Adele. Ook stond een gitaarvormige verjaardagstaart klaar voor Winehouse. De clubeigenaar had voor de jarige twee schilderijen laten maken, één van Amy en haar man Blake Fielder-Civil en één van de oma van de geplaagde souldiva.

Volgens een bron kwam Winehouse, die zondag 25 jaar is geworden, niet opdagen op het feestje omdat ze zichzelf 'te lelijk' zou vinden. "Jammer genoeg heeft haar ongezonde levensstijl een groot effect op haar uiterlijk en dat realiseert ze zich nu pas", vertelt een ingewijde.

De muzikale successen van Winehouse worden overschaduwd door haar roerige privéleven en publieke worstelingen met alcohol en drugs. In juni werd de zangeres opgenomen in een afkickkliniek nadat ze thuis was ingestort. Haar vader meldde toen dat zij beginnend longemfyseem had als gevolg van roken en crackgebruik. In juli bracht ze ook een nacht door in een Londens ziekenhuis, toen ze thuis onwel was geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen