Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arts positief over herstel Travis Barker en DJ AM

Shownieuws

In het brandwondencentrum waar Travis Barker en DJ AM zijn opgenomen, is men positief over hun herstel. Ze raakten vrijdag zwaargewond bij een vliegtuigongeluk.

(Novum/AP) - De medisch directeur van het brandwondencentrum waar Travis Barker en DJ AM zijn opgenomen, is positief over hun herstel. De artiesten werden vrijdagavond zwaargewond in de kliniek in Georgia opgenomen na een vliegtuigongeluk, waarbij de vier overige inzittenden omkwamen. Inmiddels is hun toestand stabiel.

Dokter Fred Mullins verklaarde dat Barker, de voormalige drummer van Blink-182, en DJ AM, die eigenlijk Adam Goldstein heet, allebei tweede- en derdegraads verbrandingen hebben. De 32-jarige Barker heeft voornamelijk brandwonden op zijn bovenlijf. De 35-jarige Goldstein is ernstig verbrand aan zijn handen en een deel van zijn hoofd.

Volgens Mullins kan het wel een jaar duren voordat dit soort ernstige brandwonden hersteld zijn. Maar omdat beide mannen geen andere verwondingen hebben, gelooft hij dat ze er uiteindelijk weer bovenop komen.

Barker en Goldstein hadden vrijdagavond samen opgetreden op een gratis concert in Columbia. Hun privévliegtuig vertrok kort na middernacht weer terug naar Californië vanaf een vliegveld in South Carolina. Het toestel raakte van de landingsbaan en kwam tot stilstand op een nabijgelegen weg. Naast twee crewleden kwamen ook de assistent van Barker, de 29-jarige Chris Baker, en zijn 25-jarige bodyguard Charles Still om het leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen